Kolla ditt kontoutdrag!

Ok, jag var tvungen att googla vad intersektionell analys var..och kom fram till att jag blir galen! För vad i helvete är det för idioter som INTE tar hänsyn till folks personliga situation…? Eller, jag tar tillbaka det. Folk är övervägande idioter ju, hur kommer det sig att jag glömmer det hela tiden? Folk ser väldigt mycket på skittv, lyssnar på usla poddar, gillar skräpmat, är otrogna och sköter sig allmänt dåligt i trafiken. Det är mig det är fel på som tror att folk ska uppföra sig. Mot ALLA, även vita, heterosexuella kvinnor över 50.

Jag har inget emot att erkänna att jag blivit offer för ett bedrägeri. Jag vill däremot varna andra. Hur detta gått till kan jag inte förklara men jag har försökt stoppa det och det fortsätter. Sedan juni 2021 har ett företag som kallar sig CHANGE.ORG dragit 400kronor av mig. Jag har kontaktat banken, ringt deras hjälptelefon, spärrat kort, polisanmält, gjort en kortreklamation och fått veta att man kan bara göra det 120 dagar bakåt i tiden så så väldigt mycket pengar tillbaka ger inte banken.

Nu ringde jag igen och tyckte det var väldigt märkligt att det trots att jag gjort allt de bett mig ändå blir av med 400kronor den 26:e när lönen kommer….(en slump? Eller uträknat för då kommer en större mängd pengar och man kanske inte kollar kontot så noga?). Jag ringde upp Handelsbankens kundtelefon och då ber personen om ursäkt för att föregående person ej upplyst om att detta bedrägeri kan vara kopplat till när jag betalar med kortat i telefonen, ett digitalt kort som jag inte ens visste fanns…Ja, jag kanske är dum men hur fan ska man veta att man har ett digitalt kort skilt från ens bankkonto och fysiska betalkort?

I vilket fall. Nu har jag gjort allt man ska, vill inte slösa mer tid på detta. Men jag tänker på alla som inte har stenkoll på sina kulor…hur mycket perngar blir vi alla lurade på året om år ut och år in och hur kan bankerna stoppa detta? De tjänar ju pengar så det står härliga till…vi, inte.

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen