Jag blir så stolt!

Jag köpte det här mönstret idag, jag vet, jag SKA inte göra fler saker… men…

Mamma fyller snart år och med en nästintill omänsklig ansträngning klädde jag mig för firandet i söndags. Och när jag kom dit var det trevligt. Och hon hade fått en så underbart fin pläd av min brors familj. Som jag kände att jag bara behövde köpa två av för att..

Så här ser kudden ut!

Sy en kappa! Så, nu var det ute! Jag har köpt saker igen!!!

Men sen det jag egentligen är så stolt över är ER, läsarna här och på Instagram. Ni som fått samma brev som jag om att vi ska betala 5100kr för något som vi inte har. Och som om man läser det finstilta är ett ”erbjudande”…ni har polisanmält och polismakten tackar er, hela världen tackar er för det är när vi INTE håller käft och knyter handen i fickan som vi kan förändra saker, vive la revolutiion, liksom. Gul väst på och säg fan heller! För på andra sidan dessa företag kan hända sitter en gängkriminell, täckt till synes av målvakter. Och om polisen får upp vittringen så kan man kanske få bukt med bedrägerierna mm som när man tog Capone på skattebrott!

Och pläden jag köpte två av!

Nu ska jag vila. Två dagar heltid, visserligen med en helg emellan kräver att jag vilar. Jag vet, låter fjuttigt och förr i tiden hade jag skrattat högt åt hela konceptet VILA men, coviden gjorde detta med mig och huvudet har bultat sedan halv två…och då har jag trots detta lyckats rodda med en lite småakut situation på eftermiddagen. Men nu är det: Anna vilar med blicken på skärmentid. Jag ska se The night manager, sjukt spännande! Se den! Vill ni ha hög puls och må lite illa? Se The bear! Jag och maken fick stänga av, jag klarade INTE tempot, de snabba och ilskna replikerna och det furiösa hackandet av lök. Som ju såklart ledde till blodvite, det fattade man direkt man såg kniven juuuuu!

Nåt sånt va!?

/A

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen