AKBs man är en First lady

Jag är så jävla vanlig att jag sitter i tv med håret i handduk och halsar öl medan maken äter middag med ketchup..jo jag tackar!

Jag tror först att jag läser fel. Men insatt släpper SvTPlay en ny serie(?) First lady där man som David Batra själv säger det ska få följa med från inflytt till det bittra slutet. I en scen säger AKB att ”de” ska piska henne tills hon lägger sig men att hon INTE ska göra det. Jag vet inte vad jag ska tro eller ens om jag vill se för jag tänker att ingen rök utan eld, även om hon är kvinna. Men tydligen kan man göra pengar på alla möjliga slags misslyckanden.

Jag är så jävla vanlig att jag skakar hand med en som bott hemma hos Epstein som bedrev trafficking, jorå, det går bra nu!

För min personliga del är det medvind trots allt. Eller jag väntar på en del besked, ett kom idag, jag har fått plats på KS i Huddinge en vecka för att auskultera på ECT-enheten! Så kul men egentligen inget nytt för jag gjorde ECT ensam en dag i veckan 2010 när jag arbetade på Vällingby psykmottagning, det ingick liksom. Men såklart kan man behöva fräscha upp det hela, mest avseende vilka de tar emot kanske. Ålder inget hinder om man kan tåla sövning och så vidare men coulomb, unipolär osv osv…kan bli finfint ju!

Och sen kommer kanske lite mer cash i slutet av månaden eftersom FK bestämt att det var som jag sa…

Mina kurser går bra, barnen sköter sig (när maken jobbar kväll!?!) trots att jag är ensam och kanske inte har orken precis. Och nu…ska jag sova!

Tjing!

/A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen